Over mij

Eens aangestoken is yoga een lichtje dat nooit meer uitgaat. Hoe beter je oefent hoe helderder de vlam.

Welkom,

Mijn Naam is Natasja Schipper en ik ben sinds 3,5 jaar bezig met yoga en vorig jaar januari ben ik begonnen met het geven van yoga les aan een groep. Na nu een jaar bezig te zijn met  het geven van yoga heb ik besloten om 4 uur per week les te gaan geven op twee verschillende locaties in Gorinchem.

Wil mijn kennis gaan uitbreiden en yoga graag doorgeven. Ik ben zelf werkzaam bij Hotel van de Valk in Vianen werk daar al 15 jaar met veel plezier. Naast mijn baan daar heb ik de opleiding Hatha yogadocente gevolgd in Tilburg bij yogacentrum Tilburg met een studie duur van 500 uur. Daarnaast heb ik ook nog bijscholing yoga Nidra gedaan met een studie duur van 50 uur. In mijn vrije tijd ben ik graag met yoga bezig en volg ook een studie apothekersassistent. Hier ben ik best wel druk mee.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam en hoe dat allemaal werkt. Biologie vond ik ook het leukste vak om te volgen vandaar dat ik deze studie doe en yoga docente sluit er ook op aan ik wil graag mensen beter maken dat is mijn passie. Toen ik mijn eerst yogales had gehad had ik gelijk, zoiets van heerlijk ik wil dit ook doorgeven. Vandaar mijn keuze om voor mezelf te gaan beginnen en yoga te geven. De naam ZENsitive is gekomen door dat ik al gedurende mijn leven hoog gevoelig ben voor prikkels en sferen en toen ik in aanraking ben gekomen met yoga heb ik geleerd om daar een stuk beter mee om te gaan en na drie jaar beoefenen ben ik ook meer in contact met mijn eigen lichaam. Terwijl het voor ik yoga beoefende wel eens anders was ik was vaak overprikkeld en moe voelde me niet goed verbonden met mijn eigen lijf soms veel piekeren en nadenken. Gelukkig heeft yoga me geleerd om mezelf beter te begrijpen en mezelf te accepteren.

De toon was gezet en ik was er van overtuigt ik moet dit gaan doen zo gezegd zo gedaan de website gemaakt en het logo ontworpen. De foto’s zijn gemaakt door mijn lieve vriendin Joansyoga fotografie. Het bedenken van een naam rondgevraagd of iemand nog wat wist en toen kwam er een collega met de naam ZENsitive ik vond dit sterk overeen komen met de ervaring die ik zelf met yoga heb gehad vandaar de naam. Mijn gevoeligheid is meer in balans gekomen en hier door kan ik een stuk beter functioneren. De libelle die ik heb als logo dat heb ik zelf verzonnen toen ik gedurende de tijd bezig was met onderzoeken over wat ik nou precies wilde verschenen er veel van op mijn pad en zat er ook opeens een in mijn huis.

De libelle staat voor transformatie en je aan verschillende omstandigheden kunnen aanpassen, de diepere betekenis van het leven vinden en vinden wat er onder de oppervlakte nog meer te vinden is. Ook vertegenwoordigd dit speelsheid en dat vind ik een belangrijk element als toevoeging aan mijn les. Eigenlijk vertegenwoordigd dit alles waar yogastudio ZENsitive voor staat vandaar de libelle in mijn logo.

Als je nu denkt dit wil ik ook graag ervaren kan je je opgeven en me even een mailtje sturen. Er is nog voldoende plek voor nieuwe aanmeldingen.

Namast├ę