Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden en bedrijfsregelement

 1. Wees op tijd, voor de les begint, graag 5 minuten van tevoren aanwezig zijn.
 2. Mobiele telefoons graag op stil of uit tijdens de les.
 3. Als je verhindert bent: graag op tijd melden via de mail of whatsapp.
 4. Het niet deelnemen aan de les geeft je geen recht op teruggave van de kosten, wel is het echter mogelijk om de les te verzetten naar bijvoorbeeld een andere dag, dit gebeurt tevens altijd in overleg.
 5. Yogastudio Zensitive kan niet aansprakelijk gesteld worden voor materiƫle of immateriƫle schade.
 6. De activiteiten worden gevolgd op eigen risico. Denk aan je eigen grenzen en luister naar je lichaam. Als je pijn of ongemak ervaart stop dan tijdig en ga niet over je grens heen. Raadpleeg je docent als je ongemak of pijn ervaart na de yogales.
 7. Geef lichamelijke klachten bijv. hoge of lage bloeddruk klachten door aan de docent; dan kan hier rekening mee gehouden worden.
 8. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts.
 9. De betaling kan contant gedaan worden of je kunt het overmaken. Je krijgt aan het begin van de periode een factuur met de gegevens.
 10. Na inschrijving zullen tijdig de nieuwe lesdatums en de hoogte van het lesgeld per mail gegeven worden. Tevens kan je deze ook terug vinden op de website.
 11. De lessen dienen voordat het blok begint betaald te worden.
 12. Bij inschrijven van de lessen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de bedrijfsregels van yogastudio Zensitive.